Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vaaz vermek

Rüyada vaaz vermek

Rüyada vaaz vermek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet eder.

Rüyada vaaz vermek gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada vaaz dinlediğini görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada hocadan vaaz dinlemek hayli sağlam başarılara imza atacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cuma vaazı dinlemek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada camide vaaz vermek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vaaz etmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada vaaz veren görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada vaaz vermek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide vaaz etmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments