Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüntüden ağlamak

Rüyada üzüntüden ağlamak

Rüyada üzüntüden ağlamak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, yaşamının da düzene gireceğine, tartışmalı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüntüden ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Rüyada üzüntüden ağlamak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada başkasını üzüntülü görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüntüden bayıldığını görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüntülü kalabalık görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına inanılır.

Rüyada üzüntülü haber almak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi üzüntülü görmek çok başarılı olunacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada başkasının üzüntülü görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine inanılır.

Rüyada oğlunu üzüntülü görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments