Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu üzüntülü görmek

Rüyada oğlunu üzüntülü görmek

Rüyada oğlunu üzüntülü görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada oğlunu üzüntülü gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Rüyada oğlunu üzüntülü görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi üzüntülü görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, belki ölümler görüleceğine, zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada babayı üzüntülü görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ölmüş annesini üzüntülü görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, bir anda yükseleceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına yorulur.

Rüyada anneyi üzüntülü görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüntülü düğün görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulur.

Rüyada üzüntüden ağlamak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüntülü haber almak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments