Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yol otobüsü görmek

Rüyada uzun yol otobüsü görmek

Rüyada uzun yol otobüsü görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, stresten uzaklaşacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, maddi anlamda zarar edeceğine, canla başla çalışacağına alamet eder.

Rüyada uzun yol otobüsü gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.Bu durumlarda büyük hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada uzun yol otobüsüne binmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet eder.

Rüyada otobüsle uzun yola gitmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle uzun yola çıkmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun yol otobüsü görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsle uzun yolculuk yapmak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada uzun otobüse binmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Rüyada uzun otobüs görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada çok uzun yol yürümek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, saygın biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments