Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzümü dalından koparmak

Rüyada üzümü dalından koparmak

Rüyada üzümü dalından koparmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada üzümü dalından koparmak gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada dalından siyah üzüm yemek kazancın gittikçe azalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada dalında siyah üzüm görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işarettir.

Rüyada dalında beyaz üzüm görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında üzüm yemek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret eder.

Rüyada dalından yeşil üzüm yemek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Rüyada üzümü dalından koparmak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet eder.

Rüyada dalında kuru üzüm görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada üzüm dalı görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, yüzünün her daim güleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments