Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan erik düşürmek

Rüyada ağaçtan erik düşürmek

Rüyada ağaçtan erik düşürmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, hayatının alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan erik düşürmek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Rüyada ağaçtan erik düşürmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada ağacında erik görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erik ağacının çiçek açtığını görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, malının artmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada erik ağacından erik koparmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına inanılır.

Rüyada sarı erik ağacı görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah erik ağacı görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan kırmızı erik toplamak özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments