Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağından kıl almak

Rüyada bacağından kıl almak

Rüyada bacağından kıl almak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağından kıl almak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Rüyada bacak kıllarını aldırmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi bacaklarını kıllı görmek helal ekmek yiyeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarının kıllandığını görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada bacakları kıllanmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini bacaklarını kıllı görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, kalben çok rahat edileceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak kılını almak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada bacak kıllarını aldığını görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına tabir olunur.

Rüyada bacakta beyaz kıl görmek üzgün ve karamsar olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments