Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak kılını almak

Rüyada bacak kılını almak

Rüyada bacak kılını almak yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Rüyada bacak kılını almak gördüyseniz:

  • En ilgincine odaklanmanızda fayda var.

Rüyada bacakda kıl görmek zorluklarla boğuşulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada birinin bacağında kıl görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada bacak kılları traş etmek özgüveninin yerine geleceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bacaklarını kıllı görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada bacağında kıl görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, heveslerinin de azalacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaktan kıl temizlemek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada bacak kıllarını tıraş etmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada bacakta çok kıl görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments