Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bacaklarını kıllı görmek

Rüyada kendi bacaklarını kıllı görmek

Rüyada kendi bacaklarını kıllı görmek maddi zararlara uğrayacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kendi bacaklarını kıllı gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Rüyada bacaktaki kılları temizlemek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işaret eder.

Rüyada bacağında kıl olduğunu görmek insanların güvenini kazanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak kılı temizlemek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Rüyada bacakta beyaz kıl görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, durgunlaşacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine inanılır.

Rüyada bacak kılı traş etmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada başkasının bacağını kıllı görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kadının bacağında kıl görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakların kıllandığını görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments