Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütü almak

Rüyada ütü almak

Rüyada ütü almak eline geçen gelirin de çoğalacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada ütü almak gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Rüyada ütü yanığı görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ütülenmiş gömlek görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık ütü görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ütü yapmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının evinde ütü yapmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk ütü görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ütüsüz elbise giymek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, elinin bolluk göreceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments