Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünü düzeltmek

Rüyada üstünü düzeltmek

Rüyada üstünü düzeltmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstünü düzeltmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yenilikler var.

Rüyada üstünü düzeltmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak düzelttiğini görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına inanılır.

Rüyada bıyığını düzeltmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada dolap düzeltmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağı düzeltmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada eşya düzeltmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarı düzeltmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi düzeltmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments