Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üreme organını görmek

Rüyada üreme organını görmek

Rüyada üreme organını görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, itibar edineceğine, canını ve malını hiçe sayacağına işaret eder.

Rüyada üreme organını gördüyseniz:

  • Maddi alanda da akılcı olmalısınız.

Rüyada üreme organı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada bayan üreme organı görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, attığı her adımı düşüneceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına delalettir.

Rüyada üreme organında kıl görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek üreme organı görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kadın üreme organı görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada kendi üreme organını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin üreme organını görmek sıkıntılara neden olacağına, sıkıntıların son bulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Rüyada üreme organını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments