Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlüyle evli olmak

Rüyada ünlüyle evli olmak

Rüyada ünlüyle evli olmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ünlüyle evli olmak gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada ünlü biriyle evli olduğunu görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkekle evli olmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ünlüyle evli olmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkekle evli olduğunu görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle evli olmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalettir.

Rüyada ünlü biriyle kavga etmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada ünlü biriyle futbol oynamak rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bir ünlüyü öpmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments