Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü kişiyi görmek

Rüyada ünlü kişiyi görmek

Rüyada ünlü kişiyi görmek çok büyük mutluluk duyacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, bol hayır duası alınacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü kişiyi gördüyseniz:

  • İnsan ilişkilerinde güzel destekler almanız mümkündür.

Rüyada ünlü kişi görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, yerinde saymayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine işarettir.

Rüyada ünlü bir kişi görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü kişiyi görmek bereket ve zenginlik bulacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü kişileri görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü kişiyle konuşmak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kötü günler görüleceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kişiyi görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kişinin öldüğünü görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine alamet eder.

Rüyada ünlü kişiye sarılmak yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, amaçlarına ulaşmaya, aile içinden birinin gurbete çıkmasına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments