Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü hamile görmek

Rüyada ünlü hamile görmek

Rüyada ünlü hamile görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü hamile gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Rüyada ünlü birinden hamile olduğunu görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret eder.

Rüyada hamile bir ünlü görmek yiyip içeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birini hamile görmek haneye bereket geleceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birinden hamile kalmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birinin hamile olduğunu görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü hamile görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile ünlü görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birini öpmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments