Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birini gelinlikle görmek

Rüyada ünlü birini gelinlikle görmek

Rüyada ünlü birini gelinlikle görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, başının ağrıyacağına, umutların yıkılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birini gelinlikle gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizi ileriye sürerek karışıklık yaratmayı düşünebilirler.

Rüyada ünlü birini gelinlikle görmek hem hayatının kurtulacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada ünlü birinin gelinlik giydiğini görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birisiyle arkadaş olmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir gazeteci görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada ünlü biriyle dans etmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinden mektup almak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kişi görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments