Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin sevgilisi olmak

Rüyada ünlü birinin sevgilisi olmak

Rüyada ünlü birinin sevgilisi olmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin sevgilisi olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Rüyada ünlü biriyle sevgili olmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ünlüyle sevgili olduğunu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle sevgili olduğunu görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle sevgili olmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işlerin yavaşlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalettir.

Rüyada ünlü birinin sevgilisi olmak elinden gelen herşeyi yapacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada ünlü birisiyle sevgili olmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bunu şeref sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ünlünün sevgilisi olmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine işarettir.

Rüyada ünlü biriyle sevgili olduğunu görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments