Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlüyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada ünlüyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada ünlüyle sevgili olduğunu görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, parasız günler geçireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına inanılır.

Rüyada ünlüyle sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Bir mal alışından kaynaklanan sorun yüzünden akrabalarınız ile aranız açılabilir.

Rüyada ünlüyle sevgili olmak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Rüyada bir ünlünün sevgilisi olmak mevki edineceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ünlü erkekle sevgili olmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle sevgili olmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü sevgili görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ünlü birinin sevgilisi olmak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birisiyle sevgili olmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına delalettir.

Rüyada bir ünlüyle sevgili olmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, kirli işlere bulaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments