Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin cenazesini görmek

Rüyada ünlü birinin cenazesini görmek

Rüyada ünlü birinin cenazesini görmek gönül sızılarının dineceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Fikir sahibi olmadığınız konular yerine bildiğiniz konularla ilgilenirseniz daha başarılı olursunuz.

Rüyada ünlü birinin cenazesini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü cenazesi görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya inanılır.

Rüyada evin içinde cenaze görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının cenazesini görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada cenaze görüp ağlamak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, malının artmasını sağlayacağına, daha fazla yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada evde cenaze görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil örtülü cenaze görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada cenaze namazı kıldığını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, isteklerinin erteleneceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments