Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir işadamını görmek

Rüyada ünlü bir işadamını görmek

Rüyada ünlü bir işadamını görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, adını kirleteceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada ünlü bir işadamını gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Rüyada ünlü bir işadamı görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü iş kadını görmek insanlarla arasının iyi olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinden iş istemek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü iş adamı görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yeni işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir işadamını görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinden iş teklifi almak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine inanılır.

Rüyada ünlü biriyle şarkı söylemek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Rüyada vefat etmiş ünlü görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments