Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayla uyumak

Rüyada babayla uyumak

Rüyada babayla uyumak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, haram mal yiyip içeceğine, haneye dertlerin gireceğine , bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, yolunun açık olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret eder.

Rüyada babayla uyumak gördüyseniz:

  • Bir toplantı ya da kutlama aşk hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada babasıyla uyumak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın uyuduğunu görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayla uyumak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının uyuduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin dizinde uyumak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, çok hayırlı şeylere yorulmaktadır.

Rüyada yabancı biriyle uyumak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada yatakda uyuduğunu görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada çatıda uyumak sebep olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments