Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir erkekle sevgili olmak

Rüyada ünlü bir erkekle sevgili olmak

Rüyada ünlü bir erkekle sevgili olmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, istenen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ünlü bir erkekle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Belli plan ya da düzenlemelerin gereğinden fazla şey gerektirdiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada ünlü erkekle sevgili olmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkekle sevgili olmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada ünlü birisiyle sevgili olmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle sevgili olmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin ünlü olduğunu görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle sevgili olduğunu görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü birini sevgili olarak görmek makamını kaybedeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlüyle sevgili olduğunu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments