Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ulu camii görmek

Rüyada ulu camii görmek

Rüyada ulu camii görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, iyi geçim halinde kalacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada ulu camii gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Rüyada bursa ulu camiyi görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ulu cami görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada bursa ulu cami görmek kötü olayların meydana geleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret eder.

Rüyada bursa ulu camii görmek çirkin sözler işitileceğine, iş ve mekan değiştireceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ulu camii görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına delalettir.

Rüyada ulu camiyi görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ulu ağaç görmek kalp kırmayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya yorulur.

Rüyada ulu zat görmek yüzünün her daim güleceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments