Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ulu cami görmek

Rüyada ulu cami görmek

Rüyada ulu cami görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ulu cami gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Rüyada ulu camiyi görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ulu cami görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bursa ulu camiyi görmek ruh sağlığının bozulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bursa ulu cami görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bursa ulu camii görmek kişiye hep umut olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ulu camii görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ulu ağaçlar görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada uluk kavun görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments