Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ufak yılanlar görmek

Rüyada ufak yılanlar görmek

Rüyada ufak yılanlar görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yol göstereceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada ufak yılanlar gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ufak yılan görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada ufak yılanlar görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına yorulur.

Rüyada ufak yılan görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ufak kurt görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ufak altın görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, ona emek vereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ufak fare görmek başarısızlıklara düşeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek ufağı görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments