Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı yatakta görmek

Rüyada babayı yatakta görmek

Rüyada babayı yatakta görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına delalettir.

Rüyada babayı yatakta gördüyseniz:

  • Size yöneltilen eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

Rüyada ölmüş babayı yatakta görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayla aynı yatakta yatmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı yatakta görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını yatakta görmek canının kıymetini bileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işarettir.

Rüyada babayı yatakta görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada anne babayı yatakta görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, geçim derdinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta yaşlı kadın görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yatağına büyük abdest yapmak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments