Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını yatakta görmek

Rüyada babasını yatakta görmek

Rüyada babasını yatakta görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, giderlerin artış göstereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada babasını yatakta gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Rüyada babayı yatakta görmek iyi habere, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına inanılır.

Rüyada babayla aynı yatakta yatmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı yatakta görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada anne babayı yatakta görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı yatakta görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada babasını yatakta görmek çok dikkat çekeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta erkekle yatmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yatak aldığını görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments