Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuç böceği görmek

Rüyada uçuç böceği görmek

Rüyada uçuç böceği görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, düşmanından kurtulmaya, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçuç böceği gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada uçan böcek öldürmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yüksek tahsil yapacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara uçan böcek görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil uçan böcek görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uçan bir böcek görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kazancının hiç azalmayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine tabir olunur.

Rüyada siyah uçan böcek görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Rüyada uçan yeşil böcek görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına alamet eder.

Rüyada küçük uçan böcek görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarının artacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına inanılır.

Rüyada uçan böcek tarafından ısırılmak bazı tartışmalar yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments