Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak kaçmak

Rüyada uçarak kaçmak

Rüyada uçarak kaçmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada uçarak kaçmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Rüyada düşmandan uçarak kaçmak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinden uçarak kaçmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçarak kaçmak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, alım gücünde yükselme olacağına tabir olunur.

Rüyada uçarak birinden kaçmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada birilerinden uçarak kaçmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada uçarak birilerinden kaçmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini uçarken görmek kolay yollardan kazanacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına alamet eder.

Rüyada uçarken suya düşmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments