Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kağıt görmek

Rüyada uçan kağıt görmek

Rüyada uçan kağıt görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada uçan kağıt gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada kağıt paranın uçtuğunu görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt uçak uçurmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada uçan kağıt görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Rüyada buruşmuş kağıt para görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işaret eder.

Rüyada küçük kağıt parçaları görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Rüyada yerde kağıt para görmek borçların ve dertlerin biteceğine, çevrenizden takdir görmeye, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük kağıt görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kağıt para saçmak kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments