Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan adam görmek

Rüyada uçan adam görmek

Rüyada uçan adam görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, borcunu ödeyeceğine, evlenme yolunda adım atacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan adam gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Rüyada uçan adam görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan adam görmek iyiliğe ve güzelliğe, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havada uçan adam görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçuşan sinekler görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına inanılır.

Rüyada uçamayan güvercin görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havada uçan bir şey görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşarak uçtuğunu görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments