Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla yolculuk yapacağını görmek

Rüyada uçakla yolculuk yapacağını görmek

Rüyada uçakla yolculuk yapacağını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla yolculuk yapacağını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Rüyada uçakta yolculuk yaptığını görmek maddi olarak zayıflayacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada uçakla yolculuk görmek hayatının tamamen altüst olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada uçakla yolculuğa hazırlanmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada uçak yolculuk yaptığını görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına inanılır.

Rüyada uçakla yolculuk yaptığını görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalet eder.

Rüyada uçak yolculuğu yapmak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kısmetlerinden olacağına, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolcu uçağı görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine rivayet eder.

Rüyada uçakla yolculuk yapacağını görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments