Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak yolculuğu yapmak

Rüyada uçak yolculuğu yapmak

Rüyada uçak yolculuğu yapmak ettiği zararları telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yarınlara bakacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada uçak yolculuğu yapmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle bağlarınızı kuvvetlendirmenizi sağlayacak kararlar alabilirsiniz.

Rüyada uçak yolculuk yapmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, borçlarının azalacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada uçakla yolculuk yapmak makam ve rütbe edineceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada uçakta yolculuk yapmak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak yolculuğu yapmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada uçakla yolcu etmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak yolculuğu görmek elinin de bollaşacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolcu uçağına binmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada uçakla yolculuk ettiğini görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments