Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak yolculuğu görmek

Rüyada uçak yolculuğu görmek

Rüyada uçak yolculuğu görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, bol muhabbette olacağına, günlerini bunun için harcayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak yolculuğu gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada uçakla yolculuğa hazırlanmak aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalettir.

Rüyada uçak yolculuğu yaptığını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağa yolcu bindirmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada uçak yolculuğuna çıkmak yeni bir ortaklık kurulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına inanılır.

Rüyada uçakla yolculuk yaptığını görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada uçakta yolculuk yaptığını görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada uçak yolculuğu yapmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet eder.

Rüyada uçak yolculuğuna hazırlanmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments