Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak sahibi olmak

Rüyada uçak sahibi olmak

Rüyada uçak sahibi olmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada uçak sahibi olmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar attığınız adımlardan, yaptığınız işlerden veya bazı fikirlerinizin işleyişinden emin olsanızda, eleştirel, otoriter veya esnek olmayan v.b kısımları başka birşeye dönüştürmeniz gerekebilir.

Rüyada uçak sahibi olmak atılım yapacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada bir bebeğe sahip olmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kişinin başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada tren sahibi olmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada mekan sahibi olmak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada koyun sahibi olmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ata sahip olmak sağlığına kavuşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına işaret eder.

Rüyada başkasının bebek sahibi olduğunu görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın sahibi olmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments