Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak kullanmak

Rüyada uçak kullanmak

Rüyada uçak kullanmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına tabir olunur.

Rüyada uçak kullanmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız istendiği gibi yürümeyebilir.

Rüyada uçağı kullanmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin uçak kullandığını görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uçak kullandığını görmek kazancının katbekat artacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz uçak kullanmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada uçak kullanmak korkularının sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada savaş uçağı kullanmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada lens kullanmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada uzay gemisi kullanmak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments