Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç ayı görmek

Rüyada üç ayı görmek

Rüyada üç ayı görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada üç ayı gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Rüyada ayı ayak izi görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada boz ayı öldürmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kolaylık elde edeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı tarafından yenmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada yıldızları ve ayı görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada deniz ayısı görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına alamet eder.

Rüyada ayı eline almak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ayıya yardım etmek itibar kaybedeceğine, desteksiz kalacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru ayı görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, ana baba dualarının alınacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments