Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz verdiğini görmek

Rüyada tuz verdiğini görmek

Rüyada tuz verdiğini görmek yatırımlarının kar getireceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, maddi imkânlarının artacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada tuz verdiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Rüyada birine tuz verdiğini görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada tuz verdiğini görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada tuzlu denize girmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada tuzlu pilav yemek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya tuz dökmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada tuzlu pilav görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine işarettir.

Rüyada tuzlu tavuk görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tuzlu yaprak görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments