Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya yasin okumak

Rüyada babaya yasin okumak

Rüyada babaya yasin okumak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, şansızlığın kırılacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada babaya yasin okumak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Rüyada babaya yasin okumak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yasin ezbere okumak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada sesli yasin okumak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada hastaya yasin okumak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada yasin duası okumak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar başında yasin okumak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek sesle yasin okumak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada evde yasin okuduğunu görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments