Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette cin görmek

Rüyada tuvalette cin görmek

Rüyada tuvalette cin görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, yazgısının güzelleşeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette cin gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Rüyada tuvalette cin görmek tersliklerin yoluna gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada cinlerden konuşmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Rüyada sürekli cin görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyoda cin görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada cin gördüğünü hissetmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı cin görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada cinlerin geldiğini görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cin musallat olduğunu görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, başarılı adımlar atılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rabia

Merhaba , Rüyanın çok karmaşık yerlerde ve sürekli dağıldığını belirtmek isterim.
Öncelikle gece babamın uyanıp tuvalete gittiğini gördüm kalktım baktım fakat tuvalete girmeden geri çıktı ben gireyim o zaman dediğimde izin vermedi orda konuşuyorlar rahatsız etme diye ısrar etti. İşin garip tarafı bı anda gündüz oluverdi ve ben mutfağın içinde küçük bir pencere varmış tuvalet gözüküyor ordan bakıyorum kim var diye . Teyzem ve yeğenimi görüyorum ama insan olarak değil . Daha sonra evin içine giriyorlar korkarak kovmaya çalışıyorum evden teyzem olarak gördüğüm cine tekme bile atıyorum . Bişey olmamış gibi geçip içerde oturuyor . Bende mutfakta dolapları düzenliyorum . Bır anda makarna dolabından yüzlerce siyah küçük akrep fırlıyor üzerime ayağımdan ısırıyorlar. Ve bır anda o acıyla uykumdan fırladım.