Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin gördüğünü hissetmek

Rüyada cin gördüğünü hissetmek

Rüyada cin gördüğünü hissetmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cin gördüğünü hissetmek gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yanında cin olduğunu hissetmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, muradın olacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada evde cin olduğunu hissetmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, ortalığın karışacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada cini hissetmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada cin geldiğini hissetmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada cinlerin varlığını hissetmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cin varlığı hissetmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cin hissetmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinin varlığını hissetmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments