Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tutsak olmak

Rüyada tutsak olmak

Rüyada tutsak olmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sağlığının kötüye gideceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tutsak olmak gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Rüyada tutsak olduğunu görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, asil kimselerden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerde tutsak olmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada tutsak alınmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tutsak edilmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tutsak tutulmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada tutsak kalmak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, şifaya kavuşacağına, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tutsak edildiğini görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, alanında marka bir isim olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada tutsak birini görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments