Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasıyla ağlamak

Rüyada babasıyla ağlamak

Rüyada babasıyla ağlamak risk almaktan özenle kaçınacağına, rahata kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, huzurlu, mutlu olacağına, kem gözlere gelineceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada babasıyla ağlamak gördüyseniz:

  • Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir.

Rüyada ölen babaya ağlamak rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp ağlamak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada babanın mezarında ağlamak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kısmetin açılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babamın mezarında ağlamak işinde terfi edeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine alamet eder.

Rüyada baba diye ağlamak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, ardından bu kişiye açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasına ağlamak eşiyle bahtiyar olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına delalettir.

Rüyada babanın ölümüne ağlamak yanlış yollardan döneceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments