Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türkiye haritası görmek

Rüyada türkiye haritası görmek

Rüyada türkiye haritası görmek beklentilerine ulaşacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada türkiye haritası gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, anlaşmalar veya maddi konular sizi şaşırtabilir.

Rüyada gökyüzünde türkiye haritası görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet eder.

Rüyada türkiye haritasını görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada türkiye haritası çizmek aylık gelirinin artacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada türkiye haritası görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işaret eder.

Rüyada hazine haritası görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, istihdam edeceğine işarettir.

Rüyada harita görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kıbrıs haritası görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada haritaya bakmak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments