Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harita görmek

Rüyada harita görmek

Rüyada harita görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başarı kaydedeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada harita gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere göre tavır almamanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünde türkiye haritası görmek mevki makam sahibi olunacağına, kucaklaşacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada türkiye haritası çizmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulur.

Rüyada define haritası görmek onlar sayesinde kalkınacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada haritaya bakmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde harita görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada harita görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalet eder.

Rüyada türkiye haritasını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yıldız haritası görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments