Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüplü soba görmek

Rüyada tüplü soba görmek

Rüyada tüplü soba görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, borç batağına düşeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüplü soba gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada tüplü soba görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işaret eder.

Rüyada yanan tüp görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada piknik tüpünün patladığını görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüpgaz görmek maddi kayba uğrayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada yanan tüpü söndürmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sinirlerinin yıpranacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada tüpün gaz kaçırdığını görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bitmiş tüp görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada mutfak tüp görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments