Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenle taşınmak

Rüyada trenle taşınmak

Rüyada trenle taşınmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada trenle taşınmak gördüyseniz:

  • İş çevrenizdeki bir kadından önemli gelişmeler hakkında haberler almanız olasıdır.

Rüyada trenle taşınmak hanesine huzurun dolacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada trenle gezmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, neredeyse kahrolacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine inanılır.

Rüyada oyuncak tren görmek güzel günler geçireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, müjdeli haberle geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada trenin gittiğini görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada trenin içinde olmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada tren istasyonunda beklemek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet etmektedir.

Rüyada tren tamir etmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tren garına gitmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, adının her yerde geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments