Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenle gitmek

Rüyada trenle gitmek

Rüyada trenle gitmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, huzurun bozulacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada trenle gitmek gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Rüyada hızlı giden tren görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada trenin önünde gitmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada giden trene binmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada giden tren görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada tren istasyonuna gitmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trenle hızlı gitmek makam ve söz sahibi olacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna inanılır.

Rüyada trenle bir yere gitmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada trenle ankaraya gitmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments