Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giden tren görmek

Rüyada giden tren görmek

Rüyada giden tren görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kazancınızın artacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada giden tren gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Rüyada tren üstünde gitmek yüksek diploma alacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, itibarını zedeleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada trenle askere gitmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada giden tren görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tren istasyonuna gitmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, elde bulunan imkânların artacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada giden trene binmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada trenin önünde gitmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hızlı giden tren görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Rüyada tren garına gitmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, zenginliğini kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments