Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada treni yakalamak

Rüyada treni yakalamak

Rüyada treni yakalamak yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada treni yakalamak gördüyseniz:

  • Başlangıçta istenilen sonuç alınamamış bir teklifin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada treni yakalamak şükredeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına inanılır.

Rüyada havada tren görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine inanılır.

Rüyada tren jetonu görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına yorulur.

Rüyada tren sahibi olmak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, şansın kapanacağına, kazancının günbegün artacağına alamet eder.

Rüyada trenle yolculuk yaptığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trene binmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tren ne binmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tren görmek maddi açıdan rahat edileceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments